Inbjudan till nätverksträff där kvinnor träffas och stärker och byter erfarenhet med varandra. Det är viktigt att kvinnor finns till för varandra, vi vet att ökad kreativitet ökar lönsamheten i ett företag. Tillsammans synliggör vi de utmaningar kvinnliga företagare står inför genom att utmana och peppa varandra.

Om du är företagande kvinna oavsett om du drivit ditt företag länge eller om du nyss har startat upp ditt företag så är du välkommen. Vi ska skapa en plattform att utvecklas där vi lyfter fram olikheter och likheter. En plattform där vi nätverkar och blir starka tillsammans!

Datum: 16/9 2020
Tid: 18.15
Plats: Levar Hotell *

Vi bjuder på en lättare middag, är du allergisk meddela detta i anmälan.

*Levar Hotell & Nordmalings kommun följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer

Anmälan görs genom att maila till sophie.jakobsson@nordmaling.se