PROGRAM FÖR TILLVÄXT

Vill ditt företag skapa en egen framgångssaga? Vill du sälja mer och håll-bart samt nå nya kunder, längtar du efter att ta nästa steg och kanske nå nya marknader eller vill du kanske utveckla företagets produkter och tjänster, då kan Program för tillväxt vara din nyckel till framtiden. Vi kan hjälpa dig framåt.

Om program för tillväxt

Programmets innehåll anpassas utifrån dina behov och förutsättningar. Under 12 månader får du tillgång till en individuell affärscoach, experter och beprövade metoder för att stärka ditt företag inom dina utvecklingsområden. Det kan till exempel vara ledarskap, innovation, produktutveckling, marknadsutveckling eller hållbarhet. Programmet passar för företag med upp till 15 anställda och i de flesta branscher.

Genom program för tillväxt får du:

  • En grundlig analys för att identifiera företagets nuläge och omvärld. Genom beprövade modeller blir företagets utvecklingsbehov och möjligheter tydliga
  • Delta i workshoppar med inspirerande föreläsare samtidigt som du utvidgar ditt nätverk genom att lära känna andra entreprenörer på en utvecklingsresa.
  • En personlig coach som följer dig genom hela processen och hjälper dig fokusera på det just ditt företag behöver.
  • Under processen kommer du att få ta del av individuellt utvald konsultinsats för just ditt specifika tillväxtområde.

Målsättningen med programmet:

Entreprenörskap är en konst och ett hantverk, vilket gör att det beroende på bransch ställer krav på såväl strukturerade metoder och angreppssätt som känsla och intuition. Precis som alla andra kunskaper krävs träning och coachning för att nå dessa praktiska färdigheter. I Program för tillväxt får entreprenörer tillfälle att konkret arbeta med företagsutvecklingsfrågor.

  • Du ska hitta företagets så kallade ”sweet spot” för att hitta den optimala positionen.
  • Att företagets förutsättningar att växa stärks.
  • Lära sig metoder för att regelbundet jobba med utvecklingsarbete i företaget.

Vill du också vara med?

Maximalt kan programmet ta emot 25 deltagande företag. Skicka in din intresseanmälan via länken på projektets hemsida. Där beskriver du kortfattat vem du är och varför du vill delta i programmet. Om söktrycket blir stort kommer prioriteringar göras utifrån projektets riktlinjer kring prioriterade grupper.

Kostnad

Deltagandet i programmet har ett värde på ca: 125 000kr, det kostar dig 3000kr.

Vilka står bakom program för tillväxt?

Programmet utförs av Robertsfors, Nordmalings, Vännäs, Bjurholms och Vindelns kommuner genom samarbetsprojektet Näringsliv i samverkan 6.0. Programmet är utvecklat i samarbete med och genomförs tillsammans ALMI företagspartner Nord AB. Finansieras med hjälp av tillväxtverket och Region Västerbotten.

Kontakt

Vi berättar gärna mer om programmet. Mer information finns också på projektets webbplats www.nis60.se eller kontakta Sophie Jakobsson. sophie.jakobsson@nordmaling.se, 070317 58 68.

Ladda ner produktblad som pdf.

Scanna QR koden med mobilens kamera eller klicka här så kommer du till anmälan.