Vill ditt företag skapa sin egen framgångssaga? Vill ni sälja mer och hållbart samt nå nya kunder? Längtar du efter att ta nästa steg och växa? Du kanske vill nå nya marknader, utveckla företagets produkter och tjänster, eller locka fler kunniga medarbetare? Då är program för tillväxt er nyckel till framtiden.

Om program för tillväxt

Programmets innehåll anpassas utifrån dina behov och förutsättningar. Under 12 månader får du tillgång till en individuell affärscoach, experter och beprövade metoder för att stärka ditt företag inom dina utvecklingsområden. Det kan tillexempel vara ledarskap, innovation, produktutveckling, marknadsutveckling eller hållbarhet.

  • En grundlig analys för att identifiera företagets nuläge och omvärld. Genom beprövade modeller blir företagets utvecklingsbehov och möjligheter tydliga
  • Delta i workshoppar med inspirerande föreläsare samtidigt som du utvidgar ditt nätverk, lär känna andra entreprenörer och kan utbyta kunskap och möjlighet att lära av varandra.
  • En personlig coach som följer dig genom hela processen och hjälper dig fokusera på det just ditt företag behöver.
  • Under processen kommer du att få ta del av individuellt utvald konsultinsats för just ditt specifika tillväxtområde.

Målsättningen med programmet: Entreprenörskap är en konst och ett hantverk, vilket gör att det beroende på bransch ställer krav på såväl strukturerade metoder och angreppssätt som känsla och intuition. Precis som alla andra kunskaper krävs träning och coachning för att nå dessa praktiska färdigheter. I tillväxtprogrammet får entreprenörer tillfälle att konkret arbeta med företagsutvecklingsfrågor.

  • Du ska hitta företagets så kallade ”sweet spot” för att hitta den optimala positionen.
  • Att företagets förutsättningar att växa stärks.
  • Lära sig metoder för att regelbundet jobba med utvecklingsarbete i företaget.

Vill du också vara med?

Maximalt kan programmet ta emot 25 deltagande företag, fem företag per kommun. Anmälan görs på www.nis60.se. Där fyller du i formuläret och beskriver kortfattat varför du vill delta i programmet. Om söktrycket blir stort kommer prioriteringar göras utifrån projektets riktlinjer kring prioriterade grupper.

Kostnad

3 000 kr

Vilka står bakom program för tillväxt?

Programmet utförs av Robertsfors, Nordmalings, Vännäs, Bjurholms och Vindelns kommuner genom samarbetsprojektet Näringsliv i samverkan 6.0. Programmet är utvecklat i samarbete med och genomförs tillsammans ALMI företagspartner Nord AB.

Kontakt

Vi berättar gärna mer om programmet. Mer information finns också på projektets webbplats www.nis60.se

Välkommen med dina frågor till sophie.jakobsson@nordmaling.se
SVARA

Vänligen ange din kommentar!
Skriv ditt namn här